April 4, 2009

sket je lg..sket je lg..

Posted in Aktiviti Anok Beranok at 11:44 AM by anokberanok

hei..hei..ape yg sket je lg tu??hahaha..sket je lg tggl mggu presentation..then..abes suda..huhu..bru2 ni..EMI Corporation Sdn Bhd da wat pembentangan psl projeknye..3D Animated Film..so..ok la..alhamdulillah..presentation ok..amin..lega la..wat preparation last minit..ade ke preparation??ishk..mcm x de je..haha..ntahla..tp ok la..yg pntg da lps..

bwh ni lak kami punye skteches storyboard psl our projek..ade ape2 komen regarding dis sketches..bgthu le ye..huhu..papai..

July 8, 2008

“anok beranok buat program realiti?? “

Posted in Aktiviti Anok Beranok at 1:54 AM by anokberanok

Kuantan, Selasa, 8 Julai 2008 – Anok beranok kini semakin berkembang maju ke depan. Terbit dgn idea & buah fikiran baru, anok beranok kini cuba membuat pembaharuan & kelainan dr sebelumnya dgn melahirkan satu program realiti baru yg berunsurkan kemanusiaan. Menurut penerbit rancangan realiti tersebut, Anuar yg bercakap di bilik berita,”Ohoi..kami cuba mengembangkn ape yg sedia kembang dgn cuba meng’explore’ ke satu bidang yg belum pernah kami explore sblm ni.Bkn ape,kami x mahu peminat2 blog kami di luar sane bosan, jd kami cuba sebaik mgkn memberikn kelainan utk stiap cerita @ berita yg kami paparkan di blog kami..ke guane??kemah sek kite!! Program yg di beri name “BERSAMAMU” itu telah pun menemui peminat sejak 2,3 jam lepas.. -Bernama

June 18, 2008

Anok branok rekrut org baru??

Posted in Aktiviti Anok Beranok at 1:44 AM by anokberanok

hei hei..anok branok in da house!! wazzup wazzup!!huhu..kt sini team anok branok nk highlight prebius cite yg anok branok post kt sini psl:

“kat sini..aku n my pren nk share aktiviti2 yg kiteorg wat wktu bosan..cubela..mne thu kut2 korg blh praktikkn tatkala korang bosan ke..ape ke..weh satu lg nk ckp..kompeni aku ade keje kosong programmer..2 org nk..nk??

haa..ingt lg x?? (utk sape2 yg alert la dgn blog ni)..sukacitanye team anok branok da dpt pun calon2 yg bakal join anok branok..kembangkn empayar anokbranok..sape??haa..identiti dorg x dpt di dedahkn lg wat mse ni..tggu dorg lps interbiu dulu..klu dorg pass interbiu tu..bru identiti dorg akn di dedahkn..haha

June 13, 2008

kala bosan melanda diri..

Posted in Aktiviti Anok Beranok at 1:19 AM by anokberanok

hmm..bkn ku x sudi tp kau harus mengerti kerna bkn slalu diriku ini mempunyai idea @ cerita utk kita sama2 berkongsi..eh ape aku mgarut ni hah??aku pun x phm..haha..kala bosan melanda diri..ni la jdinye..

kat sini..aku n my pren nk share aktiviti2 yg kiteorg wat wktu bosan..cubela..mne thu kut2 korg blh praktikkn tatkala korang bosan ke..ape ke..weh satu lg nk ckp..kompeni aku ade keje kosong programmer..2 org nk..nk??

mutiara kata hari ini:

“Bila seseorang mengatakan ‘tewas’, fikirkan kejayaan. Bila seseorang menyebut “kalah”, ingatlah mengenai kemenangan. Jika seseorang menyatakan anda “tidak akan mampu”, katakan kepada mereka anda sudah tentu boleh! Dengan sikap anda yang positif, tidak ada gunung yang terlalu tinggi untuk didaki, tidak ada lautan yang terlalu dalam untuk direnangi.”

May 14, 2008

Anok Beranok di KL

Posted in Aktiviti Anok Beranok at 1:54 AM by anokberanok

Welcome!!!!

Ni la hasil dan bukti majlis usahasama yg telah kami jalinkan antra Anok Beranok & 6sixth Clan. Bertempat di KL, wakil dr Anok Beranok telah di bawa ke tapak projek usahama Anok Beranok & 6sixth Clan dgn turut di sertai Executive IT dr MASUM (En.Najib). Pihak Anok Beranok begitu berbesar hati di ats sambutan yg di terima oleh 6sixth Clan sepanjang lawatan kami ke sana. Lawatan diplomatik selama 3 hri bermula dr 9Mei hingga 11 Mei itu di adakan di pusat konvesyen KL.