May 28, 2008

Salasilah keturunan anok beranok…..

Posted in Pengenalan Anok Beranok tagged at 6:35 AM by anokberanok

Pada suatu ketika dulu d’artagnan berjalan di suatu tempat dinamakan “atabara” atas alasan untuk mencari pekerjaan disana…setiba disana, kelihatan jack sparrow cube mengambil kesempatan keatas three musketeers kerana kelurusan mereka…Berang dengan keadaan yang berlaku, d’artagnan cube merungkai masalah itu…d’artagnan cube menerangkan kepada mereka bahawa jack sparrow cube ‘mengencing di tengah orang ramai’….Bengang diperlakukan begitu..three musketeer cube memukul jack sparrow beramai-ramai…belum sempat dipukul, jack sparrow terus berlari biawak…@#$%#..bengang three musketeer! Ari tu, jack sparrow kalah 10-0 main pes pun, diorg tak kecoh pun…baru sehari menang…tu pun tipis jer, 3-2…terus berkokok..kecoh sekampung…..bermula dari hari itu, d’artagnan dan three musketeer mula berkawan rapat…walaupun berasal dari kemaman…namun d’artagnan tidak janggal bergaul dengan mereka….mereka bersepakat bahawa jika ada permasalahan diantara mereka….akan mereka hadapi bersama..bak kate pepatah…All for one, and one for all!!! Aramis, Athos, Porthos dan D’artagnan mengelarkan diri mereka The Musketeer of East Coast!!!

4 Comments »

  1. LanBrasco said,

    aku rase cam aku dah diketepikan oleh anok beranok..
    cam sedey la jgk..

  2. chek wan said,

    Ni blog cite dongeng ke pe??

  3. anokberanok said,

    haha..ngengade nk sedey2..ko yg meminggirkn diri..bkn ko yg di pinggirkn

  4. anokberanok said,

    ikutla mende2 pun


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: